Vååååår

Idag måste det varit officiellt vår? Soligt hela dagen och ganska varmt faktiskt!
Var på helgjobbarmöte på Veda vid 12 och åkte därefter till nästa stall, var där typ 1 men ridhuset var öppet från kl 15 så jag hade rätt mycket tid i stallet. Mockade, gjorde kraffthinkar, gjorde rent krubba och vattenkopp och städade lite här och där. Finns alltid något att göra i ett stall ;) Vid 14:50 satt jag upp och jag och Hanna skrittade fram utomhus en runda i skogen. Jätteskönt verkligen och både Salza och Zalmiac verkade tycka det var mysigt!
När vi kom tillbaka gick vi in i ridhuset och mötte Linnea där också som hjälpte både mig och Hanna lite.
 
Jag travade och galopperade igång Salza och jobbade på att ha henne kvick redan från början. Annars blir det mest långa nästa lite slöa steg hon tar men nu ville jag ha lite mer tryck i henne. Hon var riktigt fin faktiskt! Red även lite förvänd galopp också som var fin!
Sedan tränade vi lite på skänkelvikningarna som de ligger i linjen i LA3. Undan höger är ganska lätt, där får jag snarare passa så att hon inte flyttar för mycket. I vänster är det svårare att få undan henne men det blev ganska bra tillslut!
 
Avslutade med att rida igenom programet en gång. Första uppridningen blev riktigt bra! Travdelen var rätt bra faktiskt! Hon gjorde suuuuper bra mellantrav, bra skänkelvikningar och 10m volter och det flöt på rätt bra. I galoppen däremot blev hon mer och mer taggad ju längre in i galoppdelen vi kom haha... Såg inte lika springigt som det kändes men hon ångade på lite väl mycket. Red igenom galoppdelen en gång till men satte henne tillbaka mycket mer och då blev det jättebra! Båda förvända var bra och hon var lättare att ta tillbaka efter ökningarna.
 
Hon kändes överlag väldigt bra! Avslutade med att promenera en liten stund med henne som avskrittning ute i solen, det tyckte hon var mysigt, även jag! Linnea fotade lite och filmade även så har lite screenshots och bilder att visa!
 
Hon känns fin inför imorgon när det är programridning! Hoppas hon är lika fin imorgon, om inte ännu bättre ;)
Hanna och Jag var ensamma i ridhuset idag, skönt! Och vi behövde inte ens tända lamporna, då är det ljust ute!
 
Bilder från när jag skrittade och joggade fram
 
Sa jag rak uppridning? Ibland är hon verkligen riktigt duktig på dem!
 
Lite svettig efter passet!
 
Till sist in i boxen igen, fick borsta och pyssla med henne och hon stod lugnt och åt sitt hö, ibland är hon lite extra mysig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback