Hemma

Igår flög vi hem från London där jag och min klass haft en superkul vecka! Var hemma sent så gick och la mig direkt typ.

Idag var det dock ingen sovmorgon inte. Upp tidigt och jobba i stallet från 7-16. Det gick bra hela dagen och vi var snabba och flitiga trots iskallt väder som sen blev SNÖ?! Vad hände??

Efter stalljobbet var det lottning och banbygge inför imorgon då det är Ridskolecup i hoppning. Haha jag är inte vidare förberedd kanske. Inte hoppat på länge och framförallt inte ridit på över en vecka.. Valde Toy, som jag inte heller ridit på typ 1 år. Det här med förberedelser är överskattat ;)

Det ska iaf bli kul! Har hopptävlat honom en gång innan dock med en rivning så denna gång hoppas jag på felfritt, jag får se till att rida bra helt enkelt ;)

Efter hopptävlingen ska jag vidare till Salza. Ska rida henne men vet inte riktigt än vad jag ska göra. Tror bara vanligt dressyrpass.

Hörs imorgon!
Tre bilder på tävlingen jag red Toy för 2 år sen. Han är verkligen den perfekta ridskolehästen, så himla fin häst, ställer upp för alla och alltid kul att rida!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback