Gloria

Idag har jag hjälpt Marianne med Gloria och ridit ut på henne en stund. När jag kom till stallet var jag själv där och började göra iordning Gloria för uteritt som jag trodde vi skulle bli ensamma på men när jag höll på att sadla kom Nicolina så då fick jag sällskap av henne och Manne!

Vi red en sväng på grusvägar och Gloria var helt galet pigg, frustade och skummade och ville bara galoppera hela tiden. Emellanåt var hon lugn och jättefin men sen laddade hon mer och mer så jag fick ta tillbaka henne ganska mycket.

I det stora hela gick det bra. Vi hade superfint väder och hästarna skötte sig trots att dem båda var taggade. Lite vårkänslor typ? ;)
Efter ridturen tog jag hand om Gloria och alla prylar och sen borstade jag lite på Salza som vilat idag och bara varit i hagen och blivit väldigt lerig... Hann inte så långt innan jag behövde åka men imorgon får hon sig ett bad, då är det dags för tävling! Linnea och Salza ska tävla på Botkyrka i deras första MSVB! B2:an ska dem rida, spännande!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback