Hoppning

Igår var det hoppning på schemat! Byggde fram en 3 kombination med 1 språg emellan, tre låga räcken bara, på ena långsidan. På volt satte jag tre upphöjda bommar som var en studs och sen på andra långsidan en studs med två hinder, ett galoppsprång och räcke. Nyttig träning men så jäkla svårt.
Salza var ganska duktig men det var tufft, kommer jag fel på ett hinder pajjar allt lixom och det är så svårt att se avstånd ibland. Många språng blev ganska fina, studsen på böjt spår hoppade hon ganska bra och även tre kombinationen gick bra men studs på rakt spår och sen räcket var skitsvårt och det blev fel gång på gång så tillslut tog vi bort studsen och hoppade endast räcket för att få några bra språng. Hon hoppar ju helt okej men det går mer framåt än uppåt så att säga, därav river hon väldigt lätt om hon kommer för tight.
 
Men efter ett svettigt och intensivt pass så travade jag av. Är nöjd med några språng och sen var hon väldigt fin över lag och gjorde fina galoppombyten så det får jag vara nöjd med! Efter passet duschade jag henne och tog in henne i boxen och direkt efter var det ut i ridhuset igen och sitta upp på nästa häst.
 
Zalmiac fick också hoppa lite igår! Ellinor hade värmt upp honom utomhus och sen bytte vi bara sadel i ridhuset och sen red jag honom en stund och hoppade lite. Z är ju hopphäst egentligen men nu var det väldigt länge sen han hoppade och han verkade glad att få skutta igen! Trodde han skulle vara väldigt pigg och stark men tvärtom så var han jättelydig och det var sjukt simplelt, samtidigt som han hade fin energi! Det rullade på jättefint och han hoppade så duktigt! Efter några språng så travade jag av honom och han var jättefin då, väldigt rund och bra och travade på ordentligt. Skrittade av utomhus sen i solen.
 
Sedan fick även Z en dusch, fixade sen alla grejjer och åkte sen vidare till Veda.
Båda hästarna var iaf duktiga! Har lite bilder också!
 
Salza
Hahahah denna bild alltså...
 
Zalmiac



Kommentarer
Charlotte Uleskog

Fin häst! :)

2016-06-16 @ 14:12:49 | http://charlotteuleskog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback