Fredag

Idag vid 2 hämtade jag Hanna och sen åkte vi till stallet(körkort äger!!!), fixade i stallet och sen tog vi en promenad med Salza och Zalmiac som mest bestod av äta gräs i farten typ... Salza är helt beroende av gräs och hon skulle typ kunna trava och äta samtidigt haha... Vi var där en stund och sen åkte vi vidare till Veda och stannade på ICA på vägen för att handla lite.

Red sen lektion på Candi och det gick inte så bra. Fick honom inte framåt utan det stod mest på stället tyckte jag. Stundtals var han okej men det kändes rätt trögt genomgående.

Därefter red Hanna lektion och när vi var klara i stallet åkte vi hem.
Nu har jag tvättat alla tävlingsprylar och fixat. Imorgon är det tävling för mig och Salza. LA3 på Lotteräng ska vi rida och nu ikväll har vi fått veta att man inte får ha dessa "vaggor" som finns på PS-tränsen. Först verkade det som endast på tyglarna vilket inte rörde mig eftersom jag inte använder PS-tyglarna på henne utan vanliga, men nu får de inte finnas i sidostyckena heller så imorgon får vi byta utrustning lite grann. Antingen får vi byta ut sidostyckena men då blir de ju av en annan typ, eller så måste jag tävla på "uteritts-tränset". Inget av dem hade jag hoppats på eftersom man aldrig vill byta någon utrustning på tävlingsdagen, men men, bara att köra på!
Startar på eftermiddagen så ska vara i stallet vid lunch ungefär=lite sovmorgon!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback