Dag 1

I söndags var jag på Veda på morgonen och red Nougat en kortis i ridhuset. Därefter packade jag klart allt och putsade sadlar och träns, packade höpåsar och fyllde skåpet på prylar, och badade Nougat också. 
Var hemma igen vid 12:30 och vid 13 kom pappa och hämtade mig och sen körde vi mot Strömsholm. Nougat åkte inte med mig då ingen kunde köra honom utan han skulle komma senare på kvällen. Jag kom fram till Strömsholm och fick nycklar och en box som jag ströade upp, packade in mina saker i sadekammaren och lämnade saker på rummet. Checkade in helt enkelt!
 
Därefter hade vi en rundvandring på hela anläggningen. Har faktiskt inte varit på Strömsholm innan men det är sååå fint, och stort..!! Vi fick mackor och gick igenom massa info och regler om anläggningen och sedan fick alla pyssla med sina hästar. Jag hade inte så mycket att göra då utan kollade mest runt lite. På kvällen åt några ur gänget glass nere vid en kiosk och på kvällen kom äntligen Nougat till Strömsholm som snälla Vanja körde hit! Han var superlugn i transporten och var snäll att lasta ur. Inga konstigheter att gå in i nya stallet raka vägen till boxen förbi alla hästar som gnäggar, han hängde bara på! Han började direkt äta på sitt hö och tittade runt lite men helt cool var han! Han har varit här förut på ridledarkurs för tre år sen så han kände nog igen sig lite också. Fixade klart Nougat och packade in allt från släpet och sedan släckte och låste vi stallet och gick och la oss!
Nougat påväg till ridhuset på morgonen
 
Nybadad och fin! 
 
Vi står i Norra stallet, superfint och fräscht, väldigt lugnt också.
 
Nougat precis anländ. Skitdåligt bild men det var mörkt i stallet och endast nattlamporna tända!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback