Dag 9

Idag var det tillbaka till vanliga rutinerna med stalljobb på morgonen, teoripass och ridning. Nu har dock vi själva teorilektioner för varandra vilket såklart är roligare!
Första ridpasset var dressyr i Gula ridhuset med tempoväxlingar. Utan stigbyglar som vanligt, men idag var det inte alls jobbigt. Nougat gick framåt fint och jag behövde inte alls driva så mycket vilket gjorde att det var lättare att sitta ner. Han var kort och rund i kroppen och han fick extra beröm av fröken, idag var han duktig!

Efter lunch var det teori igen men vi blev klara 1 h för tidigt så vi var lediga då, chillade runt och sen gjorde vi iordning hästarna för andra passet.
Enklare terräng på deras terräng-utebana. Superstor och fin! Vi red fram självständigt i alla gångarter och sen började vi hoppa olika banker i skritt trav och galopp. Nougat var verkligen jätteduktig och hoppade det fint hela tiden. Efter hoppen gjorde han några glädjeskutt då och då och sist när vi travade av hästarna på banan var han väldigt mjuk och rund i kroppen, men han höll på att skutta runt och hoppa lite i luften och busa, idag var det mycket energi under hovarna helt enkelt!👍🏼

Efter middagen pluggade vi i husen och sen ryktade vi hästarna. Nu på kvällen har jag förberett mig färdigt för min ridlektion jag ska hålla imorgon om lodräta sitsen. När vi var klara drog vi ut och cyklade runt hela Hallstahammar typ haha. Vi cyklade verkligen hur långt som helst och bara tittade runt.

Två från förbundet stod och fotade oss när vi hoppade men vi får bilderna senare så bjuder på två bilder till från när vi red på galoppbanan förra veckan!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback