Dag 19

Näst sista dagen.. På förmiddagen hade vi ridning i 2 grupper i nya ridhuset, superlyx med lektion för Karin(vår kursledare) med 5 st i ridhuset som är jättestort. Hur skönt som helst! Nougat var dessutom jättefin vilket var kul!
 
Efter lunch hade vi teoripass och då skrev i provet för Bronsmärket som tog mig 8 min, alla frågor var från första skrivningen och jag kom ihåg svaren och vad som var rätt osv och hade pluggat rätt mycket till det här provet så jag skrev på ett rinnande vatten, kändes bra helt enkelt.
Vi fick också tillbaka de andra skrivningarna med instruktörslära, dressyr och hoppning som gick jättebra! Full pott :)
 
Därefter hade vi banbygge i Röda Ridhuset där vi skulle ha märkeshoppning för Bronsmärket samt hopptävlingen. Båda kurserna slogs ihop och delades i halvgrupp, så första gruppen red medans andra gruppen var banpersonal och sen bytte vi. Jag red i andra gruppen.
När vi hoppade fram gick det bra till en början men på oxern vi skulle hoppa stannade han gång på gång på gång, trots att vi kom rätt in på hindret och jag drev på rätt mycket. Jag och Karin valde att jag fick hoppa på 80 cm istället då det inte gick helt enkelt. Kändes inte schysst mot honom att tvinga honom att hoppa så högt när han är osäker så jag hoppade banan på 80 cm istället och gjorde det felfritt så det var skönt iaf!
 
På kvällen efter middagen var det lite avslutning i vår stuga. Våra ledare fick presenter av oss som vi köpt, vi åt glass och fikade och sen hade några anordnat en femkamp på gräsmattan mellan de två kurserna och sen var alla små barn och lekte burken haha... Jättemysig sista kväll med alla kompisar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback