Dag 17

På förmiddagen var det som vanligt stalltjänst, frukost, teori och sedan var det inte ridlektion utan idag hade vi programträning inför dressyrtävlingen som var sista dagen.
 
Alla hade en starttid och fick rida fram självständigt på utebanan, vilket var en dröm att rida på! Stor och perfekt underlag, sen får Nougat framåtbjudningen från himlen typ, han var huuuuur fin som helst där ute! Var klar efter 20 min så fick lägga in många skrittpauser.
Inne på banan i gula ridhuset var han fin där med, men rann iväg lite och sprang på kändes det som, behövde göra 200 halvhalter men det kändes typ lite svårt att svänga i det lilla ridhuset på en övertaggad Nougat haha. Men han var väldigt stadig och fin. I vänster galoppen laddade han ganska mycket i ökade diagonalen så vi gjorde om den efteråt och då blev det mycket bättre!
 
När jag var klar med Nougat i stallet tittade jag på några kompisar på framridningen och då öppnade sig himlen och det började ÖSregna.. Skönt att jag hann rida innan det kom kan jag säga ;) Fuxarna blev typ mörkbruna, så blöta blev dem..

Efter lunch var det ett till dressyrpass(kommer inte ens ihåg vad vi gjorde...), men efter ridningen var det som vanligt stalltjänst, middag, fix av hästarna och sen hade jag kvällsfodringen som tog 100 år.. Vi behövde öppna en ny bal till hökärran men den ena efter andra vi öppnade var möjliga så vi slängde en efter en. 5 silagebalar i rad var mögliga och på slutet var vi helt galna, sjukt irriterande haha.. Tillslut kom det en fräsch bal så då hjälptes vi åt att fodra så det gick fort, och sen pluggade vi på kvällen innan vi gick och la oss.
 
Här är lite bilder från programträningen!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback