Dag 13+14

Dag 13 fredag:
Efter stalljobb och frukost höll jag min teorilektion om skänkelvikning i teorisalen och det gick bra! Hade både info, grupparbeten och de fick se film på olika skänkelvikningar och diskutera.

Första ridpasset var hopplektion och Nougat hoppade superfint! Vi hoppade en 5,5a på medellinjen och vände sen till höger eller vänster och hoppade ett räcke ut. Han bjöd mot alla hinder utan att dra iväg mot dem. Jätteduktig verkligen!
Eftermiddagspasset fick jag stå över då jag började blöda näsblod 30 min innan lektionen och det slutade aldrig innan det började. När lektionen började så kom det ur andra näsborren istället.. Så ja det gick inte så bra för mig haha, men Nougat hade gått jättebra på morgonen så det gjorde inget att han fick vila.

Dag 14 lördag:
På förmiddagen var det dressyrlektioner. Red först Nougat på lektion om framdelsvändningar och han gick ganska bra faktiskt! Själva framdelsvändningarna blev lite halvdåliga ibland men traven där emellan var jättefin. Lektionen efter bytte vi hästar och då fick jag rida Ebbas häst. Stor och gav en härlig känsla, blir lätt spänd och hög i nacken så jobbade på att få den låg och att ta stöd. Gick ganska bra på denna med!

Vi hade långlunch så fick besök av mamma och min lillebror. Vi åt lunch, visade anläggningen för dem och samtidigt gick vi till hästbutiken. Jag köpte spontant nya ridbyxor och en ny ridhjälm!

På eftermiddagen skulle vi ha temporidningstävling men då det åskade jättemycket ställdes den in och vi fick en hel eftermiddag ledigt till att göra vad som helst! Vi tog hand om våra hästar, pluggade och sen vid 17 tiden duschade vi och bytte om och tog bilen in till Västerås där jag och 3 kompisar åt middag på O'learys. Supergott och jättemysigt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback