Dag 12

Idag var jag i stallet 6:20 och morgonfodrade, senare kom resten av gänget och vi hade stalltjänst till 7:30, då var det frukost och sen teori som vanligt. Första ridpasset var elevledd dressyrlektion och då bytte vi också hästar. Jag fick rida en häst som heter Fay som är rätt svår och styv men hon blev riktigt fin tillslut! Var kul att rida henne, gillar utmaningar (så länge dem går att lösa...;) )
 
Efter ridningen var det lunch och sedan teori igen och efter det ridning. Då var det två elevledda markarbete och sedan gymnastikhoppningslektioner. Red Nougat igen då, första passet var han jätteseg i början, när vi jobbade galoppbommar blev han bättre men fortfarande inte helt framme. Andra passet var han superpigg haha? Vi småhoppade lite hinder och en trestuds, tränade på avstånd och att kunna räkna innan hindret osv. Nougat var suupertaggad och när vi stod på medellinjen och sen började skritta ut till spåret för att börja hoppa gjorde han ett jättehögt ljud ifrån sig ut i ridhuset som ett pip, alla började skratta och sen ville han köra galopp haha! Idag var jag bestämd och lät honom inte dra iväg en meter utan höll kvar honom och drev samtidigt och han hoppade kanon! Pigg och glad och lite busskutt här och där men dem uppskattar jag ändå när han är pigg och bjuder!
Jätteduktig var han iaf! Efter middagen ryktade jag och putsade allt, och därefter kvällsfodrade vi.
 
Har nu ikväll varit duktig och planerat min teorilektion jag har imorgon, och nu ska jag läsa lite till innan jag ska sova!
Här kommer bilder från gårdagen(eller var det förrgår?) på ängen när vi hoppade! Vi har också fått massa bilder från dem som fotat oss här som kommer upp inom kort, det är typ 400 bilder så ska kolla igenom och spara de jag vill ha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback