Underbara SL

Efter en sämst och tråkig skoldag så skyndade jag mig hem, fixade köket snabbt, bytte om till stallkläder och sprang till bussen. Kom precis i tid och åkte ner till centrum, en tur som ska ta typ 4 min men som tog 9 MINUTER endast för att busschaffören körde ca 15km/h... När jag kom fram skulle min nästa buss gå om 2 minuter. Jag hade ca 50 m att gå så jag gick ganska snabbt men när jag såg att den började blinka ut från stationen började jag springa, hann såklart inte så sprang över till andra sidan vägen eftersom den åker tillbaka efter rondellen. Vinkar och vinkar och typ står i vägen men gubben bara blänger och gasar förbi mig. Svordomar och spark i snön och sen stod jag där och undrade vad jag skulle göra nu... ;)
Det går verkligen inga bussar till Veda, det skulle gå en till på dagen och den gick om 1 timma så jag fick ta tåget till Ormsta och tänkte gå därifrån. Ringde mamma och kollade om hon kunde köra mig men det kunde hon inte, men 10 min senare när jag var ute och gick ringde hon igen och sa att hon kunde hämta upp mig på vägen.
 
4 min biltur på en väg som skulle ta typ 40 min att gå, i typ 15- också så det var skönt!
 
Hade teori med barnen och idag har hjälptes dem först åt att borsta och kratsa hovar på Jane och göra henne klar och sen gick vi igenom både sadling och tränsning! Duktiga dem börjar bli nu, 1 termin har dem gått hittils och har lärt sig massor i stallet, och dessutom börjat rida utan ledare i skritt och trav! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback