Snart tävling igen!

Nu är det inte långt kvar tills tävlingssäsongen börjar igen! Jag älskar allt som har med tävling att göra, följer alltid med på andras tävlingar om jag får möjlighet, gillar allt pyssel inför tävling så som att knoppa, rykta, olja hovar, smörja utrustning, packa transporten, lasta(om det går bra dvs ;)), åka till tävlingsplatsen och i bilen gå igenom programet, sitta och ladda och sen bara uppleva tävlingen!
 
Ridskolans tävlingar har smått börjat och nu snart börjar även de tävlingarna med Salza. I år är tanken att rida LA-klasserna och sedan ska vi även vara med i Div 2 laget nu i vår, första omgången är på Söderby vilket är supernära så det ska bli superskönt, 10 min till tävlingsplatsen är rätt bra ;) Ska bli jättekul att få rida i divisionlaget, hoppas nu laget kommer till final så vi får rida finalen på hemmaplan Vallentuna!!
 
Snart öppnar iaf anmälan till första tävlingen jag planerat att åka på med Salza den här terminen. Vi åker till Stäket i början på april och rider en LA:3. Tanken var först att bara rida LB:2an, sen båda klasserna men nu har jag ändå bestämt mig för att satsa på LAn istället eftersom det är de klasserna jag ska rida nu och det är lika bra att börja! Vi har trimmat så länge jag kan minnas på de rörelserna nu haha och jag känner mig helt klart redo, sen hur det går är en annan sak men det känns ändå som att det är där vi ska vara i dagsläget och snart(eller nu- får se om jag gör någon LB) börja lämna LB-klasserna eftersom dem gick så bra förra året. 
 
Målet för första tävlingen då, eftersom jag red på 62% i vår första LA:3 och det var på en helt kass ritt så vill jag självklart rida på högre. Vågar inte satsa för högt men någon procent högre än 62 hoppas jag på att kunna sätta. Godkända är iallafall ett absolut mål! Placering är inte viktigt, vi kanske får storstryk nu när vi lallat runt i LB och plockat rosetter men nu tar ett kliv upp och får smaka på starkare medicin, typ ;) Vi får se, hur som helst är jag suuupertaggad inför säsongen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback