Förra helgen: Jobb + Tävling

I lördags så jobbade jag i stallet 7-16 och därefter byggde vi dressyrstaket och lottade hästar inför söndagens ridskolecup i dressyr. Jag fick Toy!
 
På söndag så jobbade jag först i stallet 7-16 och sen tävlade jag då Toy i LA:1. På framridningen var han i början lite stel och styv men efter ett tag lossnade han och blev väldigt fin i formen. Fick jobba en del med galoppen där han är ganska storgalopperad och lite klurig att korta ihop och förvända var också svår där han slog om några gånger så jag jobbade på den rätt mycket. Inne på banan var han fin men lite ostadig ibland! Fick lite dåliga vägar i förvända galoppen men som jag räddade men i första galoppen slog han om i bak i sista språnget innan jag skulle bryta av, så fick 4,5 där. Fick kommentaren "Börjar mycket bra, slår om". Och på andra förvända fick jag "Bra i god balans", och 8 poäng så tror jag skulle fått en 8:a på första förvända om han inte bytt för dem var typ identiska annars, och det är ju koefficient på dem så det är kostsamt att få missar där... ;)
Annars var det ett helt ok program ändå!
 
Red ihop 66,579%. Dock var det bara jag och Anna i vår klass och då slog dem ihop LA med LC och en i LC hade 70% och då vann hon klassen och jag blev tvåa men utanför placering. Blir lite tokigt när vi är så få och klasserna slås ihop för det är rätt stor skillnad ändå mellan LC och LA men jaja, jag är nöjd med Toy, han är alltid jättekul att rida!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback