Dorina

Igår på dressyrspecialen red jag Dorina igen och den här gången gick det ganska bra faktiskt! Jag kom från det när hon är så sjukt stark och man får jobba rätt hårt för att få henne att släppa igen, till när jag kan börja mjukna och sitta helt still med handen och hon är fortfarande rund och börjar bli lite kortare i kroppen.
 
Vi red ganska självständigt och fick fixa och trixa med våra egna hästar så att säga. Traven blev verkligen riktigt fin tillslut och hon gick att ställa åt båda hållen, att ställa åt vänster på henne brukar vara sjukt svårt, då böjer hon bara på halsen och stretar emot och när man ställer höger "lurar" hon en och blir lite rund men böjer också på halsen och får det att se ut uppifrån som om ställningen är igenom men när man vill få den där vänstersidan rak där tycker hon det är jobbigt, men hon släppte igenom sen och blev faktiskt riktigt fin! Fick beröm av mästaren på Dorina aka Pernilla och då var det nog bra haha ;)
 
Nej men överlag ett ganska bra pass. Även fast det är slitigt och inte direkt lätt att rida henne så är det sjukt nyttigt och det är alltid kul när man märker resultat att det faktiskt blir bra, och inte bara glider runt ett helt pass utan att ha kämpat någonting.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback