Hoppning

Igår så hoppade jag lite på Salza och det var superkul, tyckte även Salza!
Linnea var också där och hjälpte mig och vi byggde fram 4 hinder som jag både kunde hoppa linjer, hoppa enskilt och hoppa bana på. En egengjord lite bana som jag tycker var ganska bra ändå! ;)
 
Började jogga fram henne lite och sen galoppera och sen började jag travhoppa fram på ett litet räcke, sedan galoppera på det och sen hoppade jag lite linjer och avslutade med att hoppa banan en gång. Därefter hoppade jag några låga enkelhinder för att varva ner hoppandet och sen travade jag av henne.
 
Till en början visste jag inte helt hur mycket jag kunde kräva av henne i själva hoppandet, visste inte hur mycket hon skulle suga på hinder eller hur mycket jag behövde hjälpa henne men när jag fick lite tryck i henne kunde jag även sätta tillbaka henne och lägga henne rätt på hinderna och då hoppade hon faktiskt superfint! Vi hoppade inte högt alls för det är vi inte alls redo för nu men vi hoppade kanske 70 cm på hinderna. Även kombination hoppade vi för första gången och det gjorde hon jättebra.
 
Över lag så gick det bra tycker jag. Många bommar ramlade hit och dit men det är skitsamma för hon är fortfarande lite grön på hoppandet så vi hoppade ju för att träna vidare på det. Vissa gånger kom jag helt fel och då förstår jag att hon rev men andra gånger kom jag perfekt in men då följde inte benen med henne lika bra, men som sagt när hon hade lite tryck i sig hoppade hon jättebra! Hon skojjade till det en del också och bytte galopp hit och dit innan hinderna och verkade tycka det var roligt!
 
Här kommer bilder också! Det var dock mörkt ute (hoppade på kvällen) så då var även inte ridhuset helt ljust för foto men det blev någorlunda iaf!
ingen skärpa men fin bild ändå tycker jag!
haha söt
fin :)
bommen flyger men fin bild ändå ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback