Dagens 2 ridpass

Salza: Idag efter skolan åkte jag direkt till Salza och red henne. Hade egentligen tänkt rida ut men det både regnade, blåste och var dimma ute när jag skulle rida så det var inte så lockande... Red lite dressyr en stund i ridhuset istället med mest grundjobb.
Hon var faktiskt riktigt fin och pigg, gick framåt och var mjuk och rund så jag passade på att rida lite öppnor och slutor, träna på lite skänkelvikningar och lite förvänd galopp. Mycket övergångar också och några travökningar också som hon gjorde jättebra! Red i typ 35-40 minuter och hon kändes bra då så jag joggade av och sen skrittade jag ut en stund, då hade det slutat regna.
 
När jag hade ridit färdigt hade jag mer än 1 timma innan jag behövde åka till Veda så jag pysslade lite extra och fixade i stallet :)
 
Dorina: Sen åkte jag till Veda och red lektion och jag fick rida Dorina! Ska ju (förmodligen) tävla henne om två veckor så då fick jag rida henne idag inför tävlingen. Imorgon åker jag ju bort och kommer hem dagen innan tävlingen. Men hur som helst så red vi myckte basicjobb men det var precis det vi behövde. I början var det mest en dragkamp och det var skitjobbigt, fick kramp i armen också och det gör det inte direkt lättare att rida ;)  Nej men hon blev jättestark och det var bara konstigt, men efter en stund blev hon mycket bättre och började mjukna och jag kunde själv börja slappna av lite mer eller vad man ska säga. Galoppen var hon fin i och sista 10 minuterna typ var traven faktiskt ganska bra så jag är väl ändå nöjd ändå med slutet. Var en lång startsträcka idag men det var skönt iaf att det blev bra på slutet!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback