Onsdag

Idag har jag inget stall eller något så ska bara vara hemma och chilla. Imorgon är jag ledig och det är huuur skönt som helst! Ska ligga hemma och krama min hund och sen åka och krama Salza och rida ut en sväng i skogen tänkte jag, mysritt alltså :)
 
Kan passa på att kort skriva om ridpasset igår som blev på Nova. Vi red dressyr för Magnus och jaa det gick väl helt åt h. Hon är så extremt stark och svår och det var nog det tuffaste passet jag någonsin haft på henne. Hur stark som helst och jag bara satt där som en vante och orkade inte hålla emot någonting tillslut. På slutet gav jag nästan tyvärr upp så jag typ höll i manen och åkte med hahah. Dock gjorde vi många halter på fyrkantspåret där vi ställde igenom hästarna ordentligt så att dem skulle bli eftergivna där och det var bara skönt för mig att stå stilla och få henne att ge efter lite. Det gick bra tillslut i skritten och i halterna men traven var skitdålig och galoppen.. aa nä ;)
 
Aja, nästa gång ska vi hoppa och då blir det förmodligen roligare eftersom Nova är duktig på hoppning och det var ett tag sen jag hoppade också så det blir säkert bättre då!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback