Horseshow dag 1

Nu ska jag sova efter en lång dag.
Först skola och sedan riktigt snabbt till stallet och joggade Salza i 25 min. Hon var pigg, men red bara skritt-trav övergångar och joggade henne i låg form. Sen snabbt hem och åkte till Friends Arena med Linnea!

Vi har sett hoppning, show, gått på mässan och på kvällen sett körning i 4-spann där det hände en jätte tragisk olycka många säkert redan hört. Efter svensken hade gått i mål så började den ena hästen i bakre "ledet" springa konstigt och benen typ vek sig under honom. När dem skrittade påväg ut från banan satte den sig ner och ramlade sen ihop, och dog direkt därefter. Alla blev jättechockade och veterinär och hästambulans kom in, de släckte ner arenan och åkte sen ut. Tävlingen fortsatte därefter men i en anings mer dyster stämning.
Jättehemskt verkligen det som hände, och helt sjukt att vi såg det. Tydligen var det förmodligen ett brist blodkärl och hästen dog direkt, men det var så konstigt att på bara några få sekunder.

Hur som helst blev det försenat så vi skippade julavslutningen och åkte hem.

Imorgon ska jag dit igen, fast med Sofia! Ska vara där precis hela dagen och tåget går hemifrån 7:43 så det blir inte mycket sömn ;) godnatt!
Lorenzo är ju lika häftig som alltid!!

Folk lös med sina ficklampor över hela läktaren när ambulansen var på banan och dem höll på med hästen. Så sorgligt 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback