Söderby

Idag var jag med Linnéa och Salza på Söderby där dem tävlade LB:3 och LA:3. Blev en supertidig morgon i stallet och sen lasta och åka. Tar bara 10 minuter med släp att åka från stallet till Söderby vilket var superskönt!

Till att börja med, Salza som tagit lång tid att lasta med hjälp från många kunniga personer och har varit svårlastad lastar nu iprincip sig själv! Linnea tränade med henne en dag förra helgen med en ny teknik som fungerar perfekt och nu springer hon typ in i transporten haha! Riktigt duktig! Hela dagen med totalt 4 lastningar(4 in och 4 ut). så har det gått hur bra som helst vilket har varit SÅ skönt! Nu slipper vi tänka på det problemet som verkar vara helt löst!
 
LB:3
Framridning ute som var tungt och dammigt men gick bra trots allt. De gjorde en jättefin runda, inga missar typ och det såg jämnt och fint ut. Dock fick hon rätt snålt betalt för den ritten. 65,33% fick hon och kom 10:a av 26 starter.
Hon startade vid kvart i 10 och nästa start var kvart i tre så vi valde att åka hem imellan och vi hann vara hemma i 2,5 h, Salza hann gå i hagen och äta gräs(och rulla sig) och vi hann äta lunch och chilla en stund. Sen in igen och borsta och fixa och så lasta och åka tillbaka på eftermiddagen. Därför sjukt skönt att vara så nära! Annars hade hon stått i transporten där i typ 4 h och vi hade inte haft något att göra så det var lika bra att åka hem!
bilder från LB:3;an
 
LA:3
Andra klassen var LA:3 och här var hon riktigt fin på framridningen! Även inne på banan var hon det och nästan inga missar, däremot stod hon emot lite och blev seg så galoppprogramet drog ner lite men hon fick 7or och 8or i travprogramet och slutade ändå på 64.00% vilket räckte till en 6:e placering, superkul!
bilder från LA:3;an



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback