Salza

Efter tävlingen var jag ju hos Salza också! Kom dit och började med att mocka, fixa foder och sen hämtade jag henne i hagen.
Var sååå himla trött och valet stod mellan uteritt eller barbacka i ridhuset. Det blåste och var kallt ute och jag valde att vara inne istället. Var helt ensam i ridhuset vilket var skönt! Red mest skritt men trav också. Lite skänkelvikningar och basic saker. Höll nästan på att somna på hästryggen efter den långa dagen... Men red i en halvtimme ungefär och sen pysslade jag med henne en stund.
 
När jag var klar i stallet och skulle åka hem hade jag precis kommit till strax innan ICA Lindholmen då motorn på moppen börjar låta konstigt. Den brummar en sekund- stänger av en sekund- brummar en sekund- stänger av en sekund. Varje gång den stängde av slutade gasen fungera och jag ropade på riktigt rakt ut: NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ.
 
Bensinstopp.  Mitt på vägen i en uppförsbacke!!!!!!!!
 
Fick ringa efter bensin och olja. Gick och drog upp moppen för hela backen och sen rullade jag ner till ICA där jag väntade i regnet. Kul va!!
 
Men nu är jag hur som helst hemma igen och NUU ska jag sova! Helt extremt trött efter denna helg med väldigt lite sömn och dåliga matrutiner. Har idag mellan 06:00-18:00 ätit en tallrik med mjölk och flingor till frukost och en pytteliten baguette till lunch...
 
Vi hörs imorgon!
 Salza igår hemma och betar mellan klasserna, lyx att bo nära tävlingsplatsen!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback