Onsdag + Torsdag

Sorry för asdålig uppdatering, men men...

ONSDAG: I onsdags red jag Salza med hjälp av Linnea från marken och vi hoppade faktiskt för första gången tillsammans! Började med att bara värma upp och sen rida lite travbommar och sedan hoppade jag fram lite på olika småhinder. Första hoppet blev superstort eftersom aa, det var första hoppet ;) Men efter det hoppade hon bra! Hon är ingen hopphäst alls och man behöver göra nästan allt jobb åt henne vilket jag märkte, ibland var det riktigt svårt! Men efter några hopp fick vi in det och vi avslutade med att hoppa en två kombination med sista hindret oxer på ca 1 meter(!!!). Hahah helt sjukt typ, trodde verkligen inte att det skulle gå och jag vet inte ifall Salza ens har hoppat så "högt" innan, men hon hoppade riktigt fint och hon försökte verkligen även fast det inte är så lätt för henne! Så himla duktig!! Travade sen av henne och efter ridpasset fick hon en liten dusch, supersvettig!

TORSDAG: 
Igår red jag ut på Salza tillsammans med Linnéa som lånade Boije, stallets ända ponny! Vi red en sväng som var supermysig, längs med ett fält först och sen in i skogen och på mjuka grusvägar flera hundra meter. Riktigt skönt var det ute dessutom, superväder!
Salza var supermjuk och fin och i galoppen gjorde jag lite galoppombyten i svängarna som hon håller på att lära sig och hon gjorde det superbra!
På en lång sträcka så skulle vi trycka på lite extra för att få lite sug i dem och jag släppte henne nästan helt fri att galoppera på och hon har nog inte sprungit så fort på ett tag haha! Hon drog på riktigt bra eftersom hon inte brukar trycka typ "skena iväg" om man gasar tillräckligt mycket, hon länger bara steget och gör större språng men igår ökade hon tempot också! Det var riktigt kul och Salza tyckte också det, taggad häst!! Sen travade vi av dem på vägen hem och sen lång skrittavslutning sista biten.
 Gammal bild



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback