Dagens ridskolecup

Idag var det som sagt tävling! Dagen började däremot tidigt för mig som skulle jobba förmiddagen i stallet. Fodring, mockning och utsläpp gick fort och vi var klara runt halv 11 innan det var fodring så jag fick sluta tidigare så att jag skulle hinna fixa hästen, äta lunch och byta om osv.
Jag red som sagt Dorina som jag inte ridit på evigheter och totalt ridit 3 gånger, haha safe. Red LA:1 också. Jag hade sån himla bra hjälp av Caitlin, Linnea och Sandra så jag blev klar i tid med både hästen och mig själv. Red fram i ca 35 minuter vilket var alldelles lagom. 
Framridningen kändes faktiskt ganska bra! Hon var med mig hela tiden och det gick helt okej ändå. Red igenom alla programdelar och fokuserade mycket på uppridningarna, skänkelvikningarna och galoppfattningarna. Kändes ganska bra så jag skrittade sista stunden och sen innan jag skulle in travade jag lite igen.
 
 
Inne på banan skötte hon sig super, som vanligt! Gjorde ett ganska okej program ändå men tre stora dumma missar från mig!
1. Gjorde halten vid ryggningen alldelles för sent. Dock ryggade hon riktigt bra så det drog inte ner jättemycket
2. I sista galoppökningen ökade hon skitbra och samlade upp också, men slog om i typ sista språnget...
3. Sista medellinjen red jag typ en hel meter på sidan om medellinjen men lyckades aldrig komma rätt igen.
 
Men annars var det helt okej tycker jag! I galoppen blev hon lite lång men den är svårast på henne! Traven var också helt okej men det var överlag helt okej som sagt. Var iallafall nöjd efter ritten trots missarna!
 
Vi var 4 i min klass= en placerad. Jag red ihop 65,395% som faktiskt räckte till vinst i LA! I LB klassen däremot var det bara Sofia som red och då slog dem ihop LB+LA och sofia red på 66% i LB så då vann hon. Jag vann min egen klass men när vi slogs ihop så blev jag 2:a så det blev en blå rosett.
 
Supersupernöjd med tanke på hur lite jag ridit Dorina och att det gick bra ändå! Nu är alla 4 omgångar i dressyren klara. Jag var med på 3 av dem och de är ju de tre bästa resultaten som räknas. Mina resultat har varit ALLA tre gånger 65% och 2:a hahah!

Här är film och bilder! Kommer mer bilder i annat inlägg!
 
Framridning:
 
Inne på banan:
 
Efter:
hahaha här dök sofia upp från ingenstans!
 
Mer bilder kommer i annat inlägg!
 
Nästa tävling: 24 maj, Väsby Ridklubb Ponnycup dressyr FINAL!!



Kommentarer
Anonym

Tycker det där ska bli din nya favorithäst :)

2015-05-11 @ 11:42:56
Tova

Ser jättefint ut! Grattis :)

Svar: Tack! Vad fin blogg du hade! :)
ponnyboken.blogg.se

2015-05-11 @ 14:02:23 | http://tovaeivinson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback