Dagens ridpass

Vid 4 var jag i stallet, då tog jag och Linnéa in alla hästar och fixade sen Salza. Idag red jag på kandaret på henne för första gången, mest för att hon ska vänja sig vid det vilket hon iprincip redan har gjort.

Red ett ordentligt dressyrpass i kanske 50 minuter med Linnéas hjälp från marken. Först skrittade jag ut en sväng och joggade samma väg tillbaka och sen in i ridhuset och träna. Massa galopparbete med bland annat galopp på en "fyrkant", dvs samla och göra som en kvarts piruett i varje hörn. Även mycket förvänd galopp och tempoväxlingar/upptagningar. Hon hade sjuuukt lätt för samlingen idag och hon var riktigt fin i galoppen.

Red också lite programdelar ur LB:3 och LA:3 som hon ska tävla på lördag med Linnéa så hon får känna på vägarna och de "rörelserna". 

Salza var supersuper fin idag! Blev jättebra mot slutet i både trav och galopp, sen blev hon lite trött och efter det så la vi ner och travade av henne och avslutade med att skritta av utomhus. Hon var rätt svettig så hon fick en dusch till och med! Sol och varmt ute så hon fick torka ute i solen och beta samtidigt. 

Jättenöjd med henne verkligen! Nästa gång blir på torsdag och söndag men då blir det bara jogg på torsdag och kanske uteritt på söndag!
Korsa benen ;)
Lite suddiga screenshots från idag iaf ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback