Dagen

Idag ringde klockan 6:00. Upp och va i stallet vid halv 8. Vid 8 lastade vi och åkte hela långa vägen till Gustavsberg för finalen i allsvenskan div 3.
 
Förklassen LB:3: GIck bra, jämnt program med bara småmissar. 65,?% och 9:a, typ tre/fyra utanför placering. I Lagklassen låg laget rätt dåligt till efter de två första ritterna, eller vi tänkte snarare att vi inte skulle ha chans till placering och då kunde Linnéa rida mest för sin egen skull, hon var ju sist ut i laget. Den här gången provade hon att våga sätta tryck i henne. Det fick bära eller brista men om det bär så är hon riktigt fin, men får man för mycket tryck så brister det. Därför man inte vågar chansa när det är lagklassen, men hon la i trycket mer vilket resulterade i 66% totalt! 
 
De kom 5:a individuellt i lagklassen vilket var superkul och laget lyckades faktiskt knipa tredje platsen trots allt vilket var superkul! 
 
En sak på dagen som vi dock störde oss sjukt mycket på är domarnas bedömning! I lagklassen var det tre domare och det kan vara både en fördel och en nackdel. Idag låg dem så OTROLIGT ojämnt! Ett ekipage tillexempel. Domare H 62%, Domare C 62%, och Domare M gav henne 73%?!?!?!?!? Då känns det inte riktigt okej att det blir sån bedömning. Det skiljer 11 procent mellan de poängen och så mycket skiljer sig inte en ritt från olikas ögon!! Såklart kul för tjejen att hon fick ett protokoll med 73% på men när bedömningen är så ojämn blir det bara jättekonstigt. Hände inte bara den ryttaren utan flera fick protokoll mellan domarna som skiljde upp till 10% mellan dem, helt sjukt konstigt.
 
Men hur som helst! Lång händelserik och spännande dag! Var hemma igen vid halv 9 typ, har laddat över bilderna och ska faktiskt sova nu, är så himla himla trött...
 
Här är lite bilder från idag!
 
Linnea & Salza samt Anna & Cyklamen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback