Bommar

Idag var Linnéa med mig igen när jag red Salza och hjälpte mig! Vi la fram lite travbommar vi skulle träna med, en snett igenom lite större steg och en med 4 upphöjda travbommar med lite kortare avstånd för att hon skulle få lyfta ordentligt på benen.
 
Idag satte vi lite mer krav på henne redan från början. Hon har gått som ett skott i utvecklingen senaste veckorna och har fått mycket mera sug och styrka! Det går bara framåt nu vilket är superkul!
 
Men hur som helst så började vi på en högre lägsta nivå idag och jobbade sen vidare vilket funkade jättebra! Hon var superfin idag också i både form och tempo. Red inte så mycket galopp utan idag var fokus på traven, lite samma jobb som sist!
 
Hon var supersuper duktig och även med travbommarna! De bommarna snett igenom var lite längre avstånd i början på linjen så jag skulle öka in i dem som ett startskott för en därefter ökning på diagonalen så jag tränade lite ökningar också och igångsättningarna samt upptagningarna vilket var sjukt bra. Halvhalt innan och sen släppa henne lite så trycker hon på sjukt bra och länger jättefint! Så himla kul att sitta på henne när hon visar så mycket vilja!
 
Efter ridpasset avslutade vi med avskrittning utomhus på lilla rundan på en slinga och i skogen på ca 15 minuter. Perfekt avskrittning! Linnea gick med så vi pratade lite på vägen och vi båda ser och känner hur hon går framåt i utvecklingen!
Har inte så mycket bilder på när jag själv rider så bilderna när Linnea tävlar henne på Söderby är poppis här nu ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback