Vår

Nu märker man verkligen att våren är på väg! Hästarna rullar sig mer än nånsin, Bailey skiftar färg och Queen har så ont i pälsen att hon sparkas och bits när vi borstar henne.
Jag är supertaggad på denna vår, mycket träningar och utebanan får snart invigas för året vilket ska bli superhärligt. Vi har massor tävlingar denna säsong så det ska också bli superkul att få resa mycket med bägge hästarna.
Som jag nämnde märker även hästarna att våren är på väg. Bailey började för ungefär 1 månad sen att byta färg. Han fick först svarta prickar på rumpan och halsen, nu börjar prickarna smälta ihop och han blir bara mörkare och mörkare, dock blir han nog direkt ljusare när täcket åker av och solen får lysa på pälsen. 
Queen's päls ändras också... Dock ändrar hon ingen färg men nu när hon fäller och sätter ny päls blir hon väldigt öm i pälsen. Det är tydligen väldigt vanligt bland fuxar men Queen är nog en av de som reagerar mest. Hon bits och sparkar när man borstar henne med för hårda borstar och på vissa platser på henne får man knappt röra alls.
Men men, nu är våren på väg vilket är suuuperskönt, hästarna är nog också väldigt glada. Har vi varit i stallet på morgonen får vi alltid åka upp på kvällen för att borsta Bailey, han rullar sig exakt varje dag ;)
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback