Trassel

Det är så typiskt att så fort man kommit över ett problem så kastas man direkt in i nästa, ridningen är aldrig en dans på rosor ;)
Idag satt verkligen galoppen och samlingen på Bailey. Jag red på utebanan ganska tidit imorse och det var superhärligt. Han lyssnade superbra på mig och jag kunde samla honom utan några som helst problem. Men som sagt stötte vi på annat trassel. Han ville nämligen inte forma sig runt vänsterskänkeln så passet blev i stort sätt mycket lösgörande och mycket fokus på vänstersidan. 
Jag gjorde en massa slutor, öppnor, förvända slutor, skänkelvikningar osv. Åt höger var allt lätt som en plätt men åt vänster var det riktigt svårt och vi kom inte alltid överens. 
Jag tycker ändå att jag fick igenom det relativt bra mot slutet vilket var skönt, får be Anna kolla lite extra på det imorgon så att vi kan få lite extra tips och övningar att göra.
Jag är ändå ganska nöjd med passet med tanke på hur de senaste veckorna sett ut.. Galoppen var idag som sagt fin vilket var superkul!

Efter vi ridit åkte jag och mamma till hööks och köpte stigbyglar och stigläder till sadeln. När vi ändå var där passade vi på att köpa kraft till hästarna och vanliga svarta träningsskydd att ha på bak när vi rider!
 
Nu är jag hemma en stund och ska fixa lite innan vi åker upp till stallet igen, vi ska borsta lite på bägge hästarna och se till att de är hela och fina!
//Hedda



Kommentarer
Anonym

Hej! Jag har en fråga. Du kan svara i ett inlägg om du vill. Hur lindar du Bailey? Du använder ju paddar men använder du helelastiska över eller något annat? :) kram

2015-03-16 @ 13:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback