Måndag

Idag har jag varit ledig från skolan, var endast där i 15 minuter på IUP samtal. Superskönt med långhelg!
Trodde jag skulle få sova ut imorse men icke ;) Kom hantverkare till oss vid halv 8 och dem skulle riva ur hela badrumet på övervåningen så jag kunde inte sova alls.. Det small och allt hela tiden så är inte direkt utvilad haha.
 
Var bara hemma och gjorde ingenting fram till lunch då jag gick ut med hunden och sen åkte till skolan. Hade samtal och sen åkte jag och mamma hem. Har varit hemma under kvällen och vid 6 åkte jag till Salza. Linnea var som sagt med idag också så jag ska ha full koll på allting och kunna fråga om saker osv.
 
Jag red vid halv 8 i ca 30 minuter. Red lite basic saker, mest för att lära känna henne och rida in mig på henne. Lite övergångar, skolor, skänkelvikningar osv. Tränade lite på samma sätt som jag gjorde igår och det gick bra! Hon är supersuperfin att rida och det ska bli superkul att rida och utvecklas tillsammans med henne. Extra skönt att ägaren är hur trevlig som helst och jätteduktig med hästar.
Efter passet fixade vi henne och sen runt halv 9 åkte vi hem!
 
Imorgon ska jag rida på Veda igen, tror det är dressyr och jag ska nog ha Jim igen tror jag! Men vi hörs iaf mer imorgon!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback