Dag 11. Mina tränare

De jag tränar för just nu är Anna Dufva, Evelina Karlsson och Magnus Hamilton. Har även tränat mycket för Malin Hamilton och Malin Isaksson, det var nu dock ett tag sen men så fort det finns tid brukar vi boka in träningar med dem också.
Anna Dufva har jag ridit för sen jag skaffade Kiwi ungefär. Till en början var det bara då och då men sen blev det regelbundet varje måndag då hon håller flera lektioner på rad uppe på Thorsholma de kvällarna. Jag tycker att Anna är helt fantastisk att rida för. Man får hjälp med exakt allt och hon har många olika lösningar på saker och ting. Hon lägger allt på en rätt nivå men samtidigt pushar till steget vidare utan att det går för fort fram. Jag tycker att Anna är riktigt duktig på att se vad som behöver fixas, hon ser helt enkelt problemen innan jag känner dem vilket är riktigt bra!
Evelina Karlsson har jag börjar rida allt mer för nu på senare tid, hon är ju lite yngre vilket är riktigt kul. Evelina känner jag ju mycket bättre än med Anna så hon kan få skälla lite mer på mig ;) Nej men jag tycker Evelina är toppenbra och är egentligen inne på samma spår som Anna fast lite mer fokus på tävling. När jag rider för Evelina ska jag göra allt som jag gör på tävling, jag får inte slarva med ridvägarna osv osv. Jag rider just nu för Evelina så ofta jag kan med Bailey, det blir helt enkelt när vi bägge har tid, hon ligger dessutom aldrig på latsidan utan pressar in lektioner så fort det finns den minsta lilla tid ;) 
Magnus Hamilton har jag ridit för sen de tog över ridskolan, alltså har jag ridit för honom i 8 år nu! Helt galet egentligen. Men just nu rider jag för honom varannan fredag i dressyrspecialen. Rider man för Magnus är det ingen vila eller lallande utan man får kämpa in i sista minuten verkligen. Samtidigt som vissa psykar ut för att det blir för hårt kan jag istället säga att det är just så man lär sig. Gör jag fel får jag lite skäll och sen gör jag aldrig om det misstaget igen. Ta mig inte fel och tro att Magnus är jättestäng utan han anpassar ju sig efter ryttaren, mig kan han skälla ganska mycket på haha ;) 
 
Jag tycker massor om att rida för de alla 3, Anna och Evelina är ganska lika egentligen förutom att Evelina tänker mer tävling medan Anna tänker mer träning, eller ja självklart tävling också men mycket förberedande inför tävling osv. Magnus noga och man får aldrig slarva med något och det är det man lär sig allra mest av, eller jag i alla fall ;) 
Den första bilden är på mig med Kiwi under en träning för Malin Isaksson sommaren 2013 och den andra är på mig och Bailey under den senaste träningen för Evelina.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback