Söndag

Har varit en superlång dag idag... Gick upp 9, kl 10 åkte jag till Veda och chillade där med Helena fram till halv 2, då åkte jag och hämtade upp Hanna och sen åkte vi till Salza.

Kl 3 satt jag i sadeln och red ett dressyrpass i ca 45 min med fokus på galoppen och traven, att bara få dem bra och jämna. Traven var superfin redan från början. Mjuk, bra bjudning och lätt i handen så gick snabbt över till fokuset på galoppen som igår var lite för dragig. I början var det lite dragigt även idag. Red mycket 10-meters volter, enkla byten och förvänd galopp för att få det mer samlat och lättare i handen och tillslut galopperade hon jättefint och jag hade inget alls i handen som blev starkt. På slutet var hon fin så då travade jag av henne och sen skrittade vi av ute.

Lite framöver vad jag ska träna vidare på är min sits på just henne. I traven blir jag lite mer "ovanför"sadeln i längningarna när jag trycker med benen så måste träna på att komma ner mer i sadeln. I galoppen hamnar jag jätteframåt lutad men det är lite av en sån galopp hon har, men måste hitta hur jag ska sitta på just henne för att det ska se ut och kännas bra.
Lite bilder från idag

Imorgon börjar jag jobba i stallet i två veckor(ev blir det 1,5 om jag ska iväg på en annan superkul grej men inte helt klart än). Så tidiga mornar blir det, upp 6 varje dag och börja jobba kl 7 till 16!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback