Barbacka och hoppning

Idag när jag och Linnéa kom till stallet var det bokstavligt talat storm ute. Dörrarna smällde och for och hästarna var alldeles tokiga där ute haha. Vi bestämde oss för att hålla oss inne trots allt, vi vet inte hur hästarna reagerar utomhus på en "lugn" uteritt när det blåser storm i öronen på dem.
 
Salza skulle ta det superlugnt så jag red barbacka. Bara joggade lite men F*SEN vad svårt det är att sitta ner i trav barbacka! Dagens fokus var typ att hålla mig kvar! Tillslut orkade jag inte längre haha, så jag och Linnéa bytte hästar. Jag hamnade alltså på lille ponnyn Boije, jättesöt!

Han är faktiskt väldigt trevlig att rida. Joggade lite och tog lite galopp i båda varven men sen så ställde vi ut ett vanligt räcke bara för att skutta lite. Boije blev en helt ny ponny, hur taggad som helst och sög som en sugpropp mot hinderna haha! Räcket blev lite högre för varje gång och tillslut satt jag på en taggad ponny som hoppade ett räcke på 1 meter utan problem haha! Duktiga Boije! Han tyckte verkligen att det var roligt! Hoppade sen ett minihinder för att varva ner och sen travade jag av honom och lång avskrittning.
 
Planerna blev ju inte helt som tanken var idag men så blir det ibland! ;) 
Här är han Boije ponnyn ;) Han har ett jättefräckt streck på vänster fram som går nästan från manken när till knät! Syns lite grann men superhäftigt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback