Torsdag

Idag var jag på Veda vid 15:00 då vi skulle rida in alla lektionshästar från betet. Vi var ett gäng som hjälptes åt att plocka hem alla hästarna som tog 3 omgångar. Jag red hem Tip Top, Caramelle och Toy varav 2 vita hästar= vita hår i hela rumpan haha, vi red ju såklart hem barbacka ;)
 
Det var jätteblött ute eftersom det regnat men det slutade faktiskt precis när vi skulle börja ta in dem vilket var jätteskönt!
 
Eftersom renoveringen av stallarna är försenat så står nu två stall på parkeringen, sånna som man har på meetings. Där står alla hästarna nu. När vi gick förbi det riktiga stallet varje gång med hästarna för att gå ner till nuvarande stallen var hästarna helt chockade över allt byggmaterial som stod på stallplanen, och ännu mer chockade när dem skulle gå in i stallet och i boxarna på parkeringen. Hästarna gnäggade och skrek ett bra tag men sen blev det lugnt :)
 
När vi fått in alla hästar slängde jag in kvällshö't till hästarna och sen åkte jag hem.
Här är lite bilder från dagen!
 
Såhär ser det ut inne i stallet de ska stå i nu:
 
Och såhär ser det ut i lektionsstallet just nu! De har nyss målat och satt upp stolpar samt lagt järngrejjer på marken som spiltplankorna förmodligen ska sitta i ;) 
 
Det är mycket som är kvar men jag tror det kommer bli suuuperfint när allt är färdigt! :)



Kommentarer
Anette

Ska ni ha kvar spiltorna??

Svar: Ja, finns ej plats för boxar.
ponnyboken.blogg.se

2015-07-31 @ 17:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback