Ridskolecup Hoppning 25/1

Idag var det årets första ridskolecup i hoppning på Veda. Jag tävlade som sagt Hilda!
Var på Veda 7:30 imorse och skulle börja rida fram 8:30 för start 9:00, dock så hade det blivit missförstånd med vilka som jobbade i stallet så jag och några till fick hoppa in och tillsammans fodra frukost, mocka och sånt fram. Lotta som ockå tävlade Hilda gjorde iordning henne medans jag hjälpte till med stallet.
 
På framridningen var hon iaf som vanligt typ haha. Hon går ju som hon går så jag travade bara fram och sen galopperade i båda varven samt testade att trava och galoppera på några 10-meters volter för att se att det gick att svänga osv. Hon fick något spatt någon gång i galoppen när hon helt plötsligt sprang iväg fort som vinden, haha men annars var hon lugn och snäll.
Jag var som sagt första start så ca 9 startade jag. Hoppade fram på 1:an och 2:an och fick sen startsignal. På framridningen är Hilda oftast lite mer "seg" fast hon går framåt av sig själv, men såfort hon kommer in på banan taggar hon igång som tusan! Under grundomgången var hon superduktig, pigg som sagt men den här gången höll jag inte tillbaka henne för mycket som jag gjorde förra gången. Kom rätt in på typ alla hinder och hon hoppade som en klocka. I omhoppningen satsade jag lite så det blev tighta svängar och hon behöll tempot. Var lite svåra svängar men hon fixade dem såklart!
 
Hade turen på min sida idag för jag lyckades faktiskt vinna vilket var riktigt kul! Inte placerat mig i hoppning på evigheter verkligen, och det var skönt att äntligen ha en bra runda på storhäst som jag är nöjd med. Hilda va ju fin förra gången också men jag red så dåligt då, men den här gången är jag faktiskt nöjd! Hon är så himla kul att hoppa Hilda, superglad och taggad och hon kör sitt race lixom!
 
Linnea både fotade och filmade så här kommer lite bilder och film! :) lite suddigt men så blir det alltid ;)
//Carro



Kommentarer
Caroline

Härligt, grattis! :)

Svar: Tack!!
ponnyboken.blogg.se

2015-01-25 @ 18:33:23 | http://www.wingqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback