Promenad

Åkte upp ganska tidigt till stallet idag, bägge hästarna hade som sagt vila så allt jobb gick riktigt fort. Vi hade kunnat bli klara tidigare men när man ändå har tiden kan man lika gärna dra ut på allt genom att gosa lite extra med hästarna, supermysigt!
Både Queen och Bailey fick idag gå på en promenad i ca 30 minuter. Supernyttigt för dem att få gå ut och gå som lite omväxling. Ingen av dem hade problem med att det var mörkt ute, utan de gick på i en bra takt hela tiden, nästan så att man själv inte hann med ;) Bästa vänner är de också så några problem med att gå i bredd på vägen fanns inte heller, inte ett enda öra bakåt under hela promenaden, för er som känner Queen tror nog inte på mig men hon älskar verkligen Bailey haha, helt sjukt med tanke på hur sur hon kan vara mot andra.
Men hur som helst en supermysig kväll i stallet med glada hästar!
//Hedda
Reflexerna på som vanligt. Tycker det borde finnas en regelbok för vad man måste ha för att få äga en häst, finns massor man kan rabbla upp men högt på listan ska reflexer stå. Täcke och väst är prio 1. Förstår mig verkligen inte på folk som går med sina hästar i bäckmörker utan reflex på varken hästen eller sig själv, jag skulle dock säga att reflex på hästen är viktigare, men men. Vi på Thorsholma har inte alls mycket trafik på våra vägar men aldrig att jag skulle vilja riskera att bli påkörd av en traktor i full fart bara för att den inte såg mig förrens några meter innan. Aja, denna diskution kan man ta en annan dag, hörs imorgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback