Nyårslöften

Haha en aning sent då vi redan är en bra bit in i Januari men bättre sent än aldrig va?
Har för första gången sen jag var typ 10 år faktiskt några nyårslöften, här kommer de;
 
♦ Ha kul och vara glad när jag rider, är jag sur går det ut över hästen och då går ridpasset inte bra, räddar mig själv från många dåliga pass att försöka lova mig själv att alltid vara glad på hästryggen.
 Äta nyttigare och träna mer. Vill verkligen inte gå runt i mjukisbyxor och äta chips varje dag, haha nej skoja men vill verkligen försöka vara mer hälsosam. Sprang ju ganska mycket i höstas och jag tycker det är superkul, måste sätta igång nu igen och samtidigt sluta äta så mycket onyttigt...
♦ Jobba hårdare i skolan. Är verkligen riktigt lat.. Fråga alla mina lärare ;) Haha nej men jag måste verkligen ta och lägga på ett kol nu så att jag inte sabbar mina gymnasieår, ska jag ändra något får jag ta och börja sätta igång redan nu.
 Utveckla min ridning ännu mer. Jag vet vad som krävs för att jag snart ska kunna komma upp på Queen och för att jag ska vara redo för att klara av henne och jag ska verkligen jobba på de grejerna så jag kan börja rida henne mer och mer. Queen ska inte stå i stallet och vänta på mig och att tiden ska göra mig bättre på att rida utan jag ska verkligen kämpa med min ridning nu.
♦ Ska hålla mig vän med alla mina kompisar, bråkar väldigt lätt med folk och är inte alls konflikträdd. Måste verkligen ändra på det och lära mig själv att backa av när det blir spänt. Dock måste jag ändå säga att jag blivit mycket bättre under 2014, haha låter som värsta problembarnet nu.
 Jag ska försöka att inte spendera alla mina pengar på mat, ska jag handla ska det vara något jag behöver, ska inte kasta runt alla pengar som om de vore oändliga utan jag ska spara och bara handla när jag behöver.
//Hedda



Kommentarer
Josefine ♔

Jätte bra saker att sikta mot! :D

2015-01-22 @ 12:38:27 | http://jlandgrens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback