Jimpiboy

Ännu ett nytt smeknamn till Jim :)
Igår red jag dressyrspecial på Veda och jag red Jim igen. Han va en riktig mysis när jag gjorde iordning honom och han fick dessutom smaka på en sån där Horslyx ni vet, slickgrej till hästarna i olika smaker. Hehe lånade Linneas, nu vet du det Linnea ;) Haha han älskade den verkligen.
 
Under passet så red vi massa olika bra övningar. Vi red skänkelvikningar, öppnor, slutor osv på långsidor, jobbade mycket 10-meters volter i trav, övergångar och bakdelsvändningar. Vi började med att trava och galoppera fram dem och efter det kom vi igång med de lite "jobbigare" delarna.
 
Alltså Jim var helt galet j'kla bra igår! Från början till slut var han så himla duktig! Övergångarna skritt-trav satt helt perfekt nästan hela tiden och det brukar det inte göra alls ibland. Han var mjuk och fin och gick stadigt och bra hela tiden, galoppen var SUPERbra! Högergaloppen har blivit så himla härlig, kan korta upp den och han galopperar stadigt och jättefint. Vänstergaloppen är bra men inte lika bra som höger. Först är fattningen svår att få rätt och sen hålla igång den, men igår var det mest bara fattningarna som var lite svåra.
 
Han gjorde öppnor och slutor jätteduktigt, bakdelsvändningarna börjar han förstå nu och dem blir också bättre för varje gång!
 
Han var allmänt himla fin igår och det var fler än jag som tyckte det, han har nog aldrig hållt sig så bra under ett helt pass någonsin, iallafall inte när jag ridit honom. Är supersupernöjd och han var verkligen riktigt fin! Superkul! 
//Carro



Kommentarer
Caroline

Roligt :D

2015-01-31 @ 12:49:34 | http://www.wingqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback