Fruktansvärt trött

Bailey gick ungefär 30 minuter i ridhuset idag. Tog det som sagt väldigt lugnt och försökte mest få honom avslappnad och lösgjord. Han kändes faktiskt riktigt bra även fast det bara var ett chillpass. 
Har väll inte så mycket mer att skriva än det, jag är nöjd, han var fin även fast vi inte hann göra så mycket!
 
På veda red jag Caramelle. Hon var väll egentligen ganska fin och mjuk i handen. Kändes väldigt bra tills jag började försöka få igenom hennes sidor och verkligen ställa igenom. Orkar inte gå in helt på detaljer men fy saaaatan vad tufft det var. Stark som en oxe behövde jag vara och ändå blev det svårt. Tillslut började hon säga emot genom att göra något slags skjut upp i luften. 
Det var verkligen sjukt svårt, både att få henne lugn och samtidigt ställa igenom. Tillsut blev hon faktiskt riktigt fin och rörde sig superfint. Men så fort man skrittat lite och skulle sätta igång till trav blev det trassel och att hon skjöt mig ur sadeln. 
Men men, jag är både nöjd och inte. Hon var superfin när hon väl gick men det är ju inte kul när det blir sånt bråk. Jaja tycker hon var duktig ändå.
 
Imorgon jobbar jag hela dagen så liveuppdateringen blir nog kanske lite seg under dagen men tidsintällda ligger och väntar som vanligt!
Bilden på Caramelle är gammal och alltså inte ifrån idag.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback