Dagen

Var som sagt på Veda runt 12, helgjobbarmöte och sen jobbade jag i stallet till 4 med Jojjo och en ny tjej. Det gick rätt bra ändå men det blev sjuk snöstorm sen och hästarna var helt genomblöta när dem kom in.
Vid 4 gick vi ner och byggde staket, ca halv 5 gick vi upp och fixade hästarna som redan var borstade, hoppade upp ca tjugo i 5.
 
Skrittade fram och sedan joggade jag fram henne(Pandora asså haha) i en låg form. Kortade sedan upp henne och gjorde lite delar ur passet innan jag gick in på banan, red lite där och red sen programet. Hon kändes rätt bra, gjorde om lite småsaker bara jag vill träna extra på. Känns helt okej inför imorgon!
 
Efter så schamponerade jag o hanna ben och svans på henne och sen klippte jag lite och sånt, fixade träns och sadel så hon är iprincip klar inför imorgon ;)
 
Imorgon ska vi vara på Överby typ kvart ö 8-halv 9 något. Start 9! Ska bli kul och spännande! Vi var där för lite mer än ett år sen så ska bli kul att komma tillbaka! Efter matchen så åker vi hem fort som vinden, fixar våra egna hästar och sen runt 2 är det start hos oss, mot Överby igen! :)
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback