Ändrade planer

Helgens planer blev lite ändrade. Lördagen ser lika dan ut, det vill säga Adam tränar Bailey och jag rider ev Pelle, på förmiddagen ska vi försöka hinna med tävlingsmöte och sen aningen innan eller efter det ska vi till Stockholm ridsport och köpa bett och en padd.
På söndag skulle jag egentligen ha tävlat ridskolecupen hoppning men har valt att stryka mig då jag känner att det inte ger mig någonting att vara med. Hoppar ändå inte på lektion på veda och då känns det mest som en kul grej, har inga planer på att kvala mig vidare till de högre höjderna och kamma hem massa rosetter utan är jag med är det bara för kul. Nu dök det upp en träningsmöjlighet tillsammans med Bailey och då lägger jag tävlingspengarna på träningen istället, vinner så mycket mer på det i längden. Jag och Bailey måste verkligen ta alla chanser på träning som går just nu så nu blir det lite intensivträning 2 dagar. På söndag träning för Evelina och på måndag blir det Anna Dufva träning. 
Sen så ska jag ju också rida Pelle på söndag och det blir tight om jag ska rida 2 hästar efter tävlingen på veda så jag strök mig också pga tidsbrist. 
 Aja jag hoppas alla andra som är med har superkul!
//Hedda



Kommentarer
Celia och Ebba

Vilken fin blogg du har! Gillar sen verkligen, titta gärna in på våran :)

2015-01-21 @ 12:40:26 | http://celiaochebbas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback