2 hästar klara

Bailey:
Tosse fick enligt han själv ett perfekt ridpass. Ute på vägarna i snön, snacka om att han var glad. Skrittade mest men kunde även trava lite på vägarna. Han kändes superbra och var riktigt mjuk och fin även fast vi var ute. På vägen tillbaka hem till stallet igen tog vi vägen förbi ridhuset och red i den djupa snön på baksidan. Superbra underlag med pudersnö. Både travade och galopperade och Bailey var så sjukt glad! Pelle får sig en stund där imorgon. Jag skulle egentligen velat rida längre men det började bli rätt mörkt så valde att gå hem istället, ska passa på i nästa vecka om snön ligger kvar!
 
Pelle:
Pelle gick ett dressyrpass i ridhuset och det gick väll sisådär. Han kändes i vänstervarvet riktigt bra men i höger blev det svårt, fick till det på slutet i alla fall vilket var skönt. Jag jobbade väll mest basicjobb och försökte få honom lösgjord och mjuk genom volter och skänkelvikningar. Det gick betydligt mycket bättre än det gjort de senaste gångerna men vi har fortfarande mer att jobba på.
I högergaloppen brukar det ju rakt åt helevete och det var jag även inställd på men det gick faktiskt riktigt bra vilket är superkul! Vänstergaloppen var även den bra.
Jag är riktigt nöjd över Pelle även fast vi har massa att hämta igen av det vi tappat efter jullovet...
//Hedda



Kommentarer
Emmie

Ni har så himla bra blogg, läser nästan varenda dag! Bra bilder tar ni också, är helt kär i era hästar!!!

Svar: Åh vad gullig du är! Tack!
ponnyboken.blogg.se

2015-01-23 @ 23:15:59 | http://emmiesliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback