Update

Förlåt för dålig uppdatering från min sida när det kommer till liveuppdateringen. 
Jag har just nu ingen motivation alls till att skriva. Just nu backar jag av lite från bloggen. Kommer kika in när jag vill och berätta om det jag vill. Jag har just nu en massa tidsinställda som väntar på att få komma upp så jag försvinner ju inte men jag lägger just nu fokuset på hästarna och skolan istället för att uppdatera bloggen med långa inlägg varje dag. Vill inte känna att jag måste blogga för att få bloggen uppdaterad. 
Jag kommer verkligen inte försvinna helt men måste bara kunna släppa det ett tag för att få tillbaka motivationen.
 
Men som lite uppdatering när jag ändå håller på att skriva. Bailey fick idag skritta ute i hög snö. Supernyttigt för honom och han fick jobba mycket med alla ben även fast det bara var skritt. Nu är hans lite latare dagar över och vi börjar ladda och förbereda inför tävlingen nästa helg.
På veda red jag Robban för Evelina. Det gick väll egentligen helt okej och övningarna passade oss super men jag vet att jag kan bättre så det känns lite halvbra, jag vet inte riktigt om jag ska vara nöjd eller inte. Det var bättre än förra gången i alla fall!
//Hedda
Ponnyn "CC" som jag provred i höstas får stå för bilden. Jättefin hopponny född 2009, irländsk connemara. Haha liten var han ju inte direkt, superstor och med mycket gång!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback