Bailey

Fredag:
Jag red i fredags Bailey en stund i ridhuset och han var väll lite till och från. I början var han riktigt svår och blev lite ostadig och springig. Jag försökte väll mest jobba övergångar och tempoväxlingar. Galoppen var riktigt svår och jag hade riktigt svårt att få honom tillbaka, han blev helt enkelt stark och rann iväg. Mot slutet kändes han mycket bättre och då blev han mycket stadigare, ni ser det på det sista klippet av filmen nedanför. 
Jag är relativt nöjd med Bailey, har var fin men vi bägge 2 blev lite ofokuserade imellanåt ;) 
Kan också påpeka att jag inte klippt bort något där det gick lite sämre utan allt är med från början till slut så det är därför det inte ser helt perfekt ut i början ;) 
 
Lördag:
Idag red jag ut på subbåkern en stund. Underlaget var superbra och han fick lyfta mycket på benen. Han blev väldigt taggad men skötte sig ändå ganska bra. Han blev dock rädd för ett snöras ifrån ett tak och stack iväg ut ifrån fältet upp på grusvägen och började bocka. Det gick som tur var bra men han kunde lika gärna hamnat ner i diket eller halkat uppe på vägen... Men Bailey var hur som helst superglad över att få vara ute och galoppera lite. Denna årstid är ju supertrist när man bara kan vara i ridhuset, antingen är det kolsvart ute, snöstorm, isgata eller styltväder. Inte alls roligt någonstans men vi får hoppas våren kommer snart så vi kan vara på utebanan och fälten igen!
//Hedda



Kommentarer
Julia Forsbacka

Snyggaste ni!

2015-02-07 @ 21:56:35 | http://forcebacka.blogg.se/
Linn

Underbart att se er tillsammans! Att galoppera på åker är hur nyttigt för Bailey som helst, både för kroppen och hans huvud ;))
Hoppas allt går bra! :)

2015-02-08 @ 11:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback