Bra uppdatering

Som vanligt har jag inte pallat med bloggen någonting i veckan så här kommer ett inlägg lite översiktligt vad som hänt:
Måndag: Hade teori på Veda
Tisdag: Firade min syster som fyllde år
Onsdag: Åkte till IKEA med mamma
Torsdag: Red Salza i ridhuset i typ 45 min. Enkelt jogg med fokus på lösgjordhet och övergångar. Kommer inte ihåg så jättemycket nu men hon var fin men lite trött!
Fredag: Dressyrspecial på Veda, och jag red Jim! Vi red en del öppnor, slutor och tempoväxlingar och Jim var faktiskt väldigt stadig och fin i formen, gjorde allt han skulle fint men kändes lite "svag", inte så konstigt dock nu efter han varit skadad och vilat, men han tyckte det var jobbigt ibland, speciellt i galoppen och orkade inte riktigt hålla ihop sig men han var ändå duktig!
Lördag: Idag har jag på förmiddagen gjort massa nytta hemma som jag behövde göra, sedan övningskörde jag och mamma lite (Kommer ta körkort när jag är typ 25 kan jag säga..), och vid 1 åkte jag och Hanna till Wreta. Vi tog in Salza och Zalmiac och tanken var att sitta upp typ 45 min senare men de var så jääääkla leriga och vi behövde vänta en stund på att klä på dem då flera skulle spola ben och gå fram och tillbaka i gången osv så vi kom iväg lite senare än tänkt. Vi red iaf ut i nästan 1 timma, skritt och trav på sjuuukt bra grusvägar. De var mjuka och fina och var jättebra att rida på och dessutom var vädret ganska snällt förutom all dimma som hästarna var lite väl fjantiga för ;) Salza var väldigt fin men var ganska pigg och travade på lite mycket ibland ;) Hon flashade på förbi Zalmiac några gånger som ville haka på och de båda taggar upp varandra lite så det blev lite studsigt och hoppigt ibland men annars skötte dem sig bra! Efter vi ridit var det bråttom till Veda så hanna fixade hästarna medans jag mockade boxarna(som vi inte hann innan vi red) och fixade deras mat. När allt var klart åkte vi raka vägen till Veda.
 
Imorgon är det årets sista tävling som är ridskolecup dressyr. Vi var där och byggde staket och lottade hästar och jag valde Dorina. Det gick ju inte så bra sist på KM på henne men hoppas det går bättre den här gången :) Var lite sugen på att rida henne också så tog henne!
 
Imorgon är det dessutom lite "tomte-dressyr" så man ska klä ut sig och hästen lite i jultema. Jag har inte så mycket sånt hemma men det blir någon lite julig outfit ;)
 
Ska snart sova men uppdaterar nog imorgon om hur tävlingen gått!



Kommentarer
mathildaliv.blogg.se

Superbra blogg!

2015-12-20 @ 01:12:29 | http://mathildaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback