Bloggtorka

Typ? Har verkligen inte haft någon ork eller lust att skriva här något i veckan så nu blir det en sammanfattning på typ hela veckan hahah.. Eller skriver om de dagar som det hänt saker på.
 
Tisdag: I tisdags red jag lektion på Veda. Dressyr på Tip Top blev det och det gick sådär. Han var stark och lite svår och jag hade ingen vidare bra känsla. Kortfattat men kommer inte ihåg så mycket mer.
 
Onsdag: I onsdags red jag Salza. Vi hoppade tillsammans med två andra från stallet och till en början gick det faktiskt bra. Hon hoppade fint och kom rätt på hinderna och det kändes bra. Men sen började både hon och jag bli trötta och det blandat med att pressa på och fortsätta blev inge bra så jag bara slutade rida, blev lite frustrerad över att vi gång på gång rev hinderna men det aldrig blev bättre hur mycket jag än försökte. Det började bra men slutade dåligt, typ så.
 
Lördag: Idag var jag i stallet vid halv 10. Åkte med Linnea och Salza till Lotteräng där de skulle rida programridning för Roger Ohlsson. De red igenom MSVB:2 för första gången och det gick bra! Superkallt och blåsigt dock så snabbt in i transporten efter, vi fikade lite och sen åkte vi hem. Därefter åkte jag vidare till Veda för att lotta hästar och bygga bana inför imorgon.
 
Anmälde mig lite i sista sekund till hopptävling imorgon på Veda, ridskolecup alltså. Ska hoppa 70 cm på trogna Hilda så hoppas på en felfri runda denna gång, finns nog ingen som är bättre än mig på att riva med mig bommar, haha. Samtidigt imorgon så jobbar jag i stallet så får gå ifrån jobbet för att tävla, och sen upp och jobba vidare haha ;)
Bilder från rsc-finalen i juni, på Hilda! :)



Kommentarer
Mathilda

Fina bilder! <3 ponnylucky.blogg.se

2015-12-05 @ 21:28:49
Jessie

"Öppna" gärna någon av luckorna i min adventskalender på min blogg. Kanske får du inspiration/ något att blogga om?

2015-12-05 @ 22:14:52 | http://teamjessie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback