Uteritter

- Igår red jag ett dressyrpass på Salza i ca 50 min. Red mycket lösgörande då hon var rätt stark i högersidan och inte var helt eftergiven där. Gick väl helt okej men inte supersuper nöjd. Efter stallet åkte jag hem, duschade och sen direkt vidare till Täby C där familjen åt på Vapiano och sen tittade på bio, efter det åkte jag hem till mamma.-
 
Idag var jag i stallet vid 11. Hade både Salza och Zalmiac idag så det blev extra lång tid i stallet. Började att mocka åt dem och fixa mat och sånt, sen tog jag in Salza som jag började med.
Jag red ut med båda hästarna idag och samma väg med båda. Bort en bit i skog och på grusväg tills man kommer till en typ övergiven men perfekt äng att rida på där det står en minst 1 år gammal höbal vid ingången. Där satte jag telefonen idag och filmade mig själv när jag red hahah ;)
 
Hur som helst,
Salza: Hon skötte sig väldigt bra idag! Jag red en stund på ängen och hon var jättefin! Red runt lite där och tränade några enkla byten som blivit SÅ bra! Efter typ 5-10 minuter där vände jag och red hem med lång avskrittning. Det var varmt ute med mycket bromsar, MONSTERbromsar!! Så hon var supersvettig och lite flåsig. Svampade sen av henne och medans jag fixade utrustningen, tog in Zalmiac och red honom fick hon stå inne i stallet där det är svalt och chilla en stund med mat ;) Men är jättenöjd med henne idag!
 
Zalmiac: Även han skötte sig superbra! Han var dock extremt taggad idag och var superglad att få komma ut så i galoppen ville han dra på i sitt egna race, men lyckades ändå hålla i honom någorlunda ;) På ängen var han lite lugnare så jag red runt lite där med och lät honom galoppera ordentligt också. Sen kom monsterbromsarna tillbaka och då blev han tokig på dem så då vände vi hem. Joggade av honom en lång bit och sen lång avskrittning också.
 
Båda var ute i 1 timma var och den var ganska lagom idag!



Kommentarer
Hanna Karlsson

Vad fint de går!

2015-08-01 @ 22:59:34 | http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback