Torsdag

Jobbade först i stallet mellan 7-16, därefter hängde jag på Veda i ca 1,5 h innan Linnéa kom med Salza. Vid 18 så gick vi ner till banan och först red Linnea en stund och sen fick jag också rida. Salza var sjuuuuuuuukt fin! Så himla kul! Hon gick helt framåt av sig själv, behövde till och med bromsa henne, var super i formen och gjorde alla rörelser toppen! 
Helt plötsligt fick hon dock syn på något i ena hörnet av banan och vägrade gå ut i hörnet. Varje gång jag red nära så spännde hon hela kroppen och drog inåt, lite konstigt men något tittade hon helt plötsligt på. Men annars var hon supersuperfin! Det var skönt och fint väder när jag red och Linnéa(Smith) fotade lite! Lite krångligt det här med två Linneor samtidigt ;)
 
Efter jag ridit så skrittade vi av henne en kort sväng i skogen och sen lastade vi och åkte hem!
 
Imorgon är det då tävling!! Vår första tävling tillsammans är det och det ska bli superkul! Är hon så här fin som hon var idag kommer jag vara supernöjd och jag hoppas verkligen att hon har glömt att hon tittade i ena hörnet för det förstörde såklart och det kommer förstöra mycket om hon reagerar så imorgon.
 
Ska vara i stallet runt 10-11 imorgon och bada henne, fixa all utrustning och sen borsta och knoppa och fixa. Runt 2-3 tiden lastar vi och sen åker vi! Startar 16:28, håll tummarna :)
 
Här är en bild från när idag som Linnéa (www.vrkryttarna.blogg.se) tagit! Mer bilder kommer förmodligen imorgon eller under helgen. Nu ska jag sova!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback