Uteritt

Idag efter skolan åkte jag som sagt direkt ut till Salza. När jag kom dit var det 30 minuter tills Linnéa skulle komma så jag fixade mat, plockade av skydd och täcke och sen borstade jag Salza och Zalmiac så de var klara att ta på utrustning tills hon kom till stallet.
 
Sen när vi var klara red vi som sagt ut på uteritt i ca 1 timma. Jag red Salza och Linnéa fick låna Zalmiac så vi båda kunde komma ut samtidigt! Vi red en bra bit med först lång skritt, sen till trav på grusvägar och sen kom vi till den långa sandvägen. Sjuukt bra underlag på en lång sträcka mitt emellan två gräsfält. Där låg vi på och galopperade och även travade såklart.
 
Salza var supermjuk och fin hela tiden! Galoppen kunde jag samla tills det iprincip var galopp på stället och hon var väldigt reglerbar. När vi hade galopperat ett tag och Zalmiac började busa till det så blev även Salza på hugget så hon studsade på och ville galoppera vidare haha ;)
Men hon var hur som helst jättefin!
 
Det var superskönt väder, alldelles lagom varmt med solen på och vindstilla så det var så himla härligt att rida ut. Vi mötte på många cyklister, kor och annat som Salza inte alls brydde sig om, men stora stenar tycker hon inte alls om. Linnea berättade det innan vi red iväg och hon tittade och stannade upp lite vid iprincip varje stor sten vi red förbi hahah. Men annars gick det bra!

Imorgon ska hon vila, på fredag rider Linnéa och på lördag ska jag rida så då blir det ett dressyrpass!

//Carro
 
har ingen bild från idag så ni får en gammal bild!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback