Tisdag

Börjar runt 1 idag vilket är sjuuukt skönt. Jag har varit galet trött efter lovet då jag vänt på dygnet och sen sovit lite under de sista dagarna. Idag blev det sovmorgon så nu är jag nog lite mer utvilad.
 
Bailey igår dååå. Varken han eller Queen tränade för Anna igår. Queen skoddes på morgonen och reds alltså innan det så hon blir snällare att sko. Bailey tog det lite halvlugnt förra veckan och det är dumt att betala masa pengar för en lektion där han bara ska gå lite lugnare.
Jag slutade tidigare igår och var i stallet redan runt halv 3. Mamma hade fixat allt redan på morgonen så det gick väldigt fort då hon kunde hjälpa mig med Bailey. 
Jag red hur som helst på utebanan i ungefär 30 minuter. Det senaste året har underlaget på Thorsholma varit mycket bättre än förr men igår var det inte alls bra. Ridhuset var stenhårt och utebanan var tung. De skulle tydligen ta itu med det idag men jag kunde inte rida på som jag ville när jag red igår. 
Hur som helst blev det ett pass helt och hållet i en låg form. Kiwi kunde jag lätt rida i en låg form ett helt pass men Bailey är lite svårare. Honom måste jag sitta ner på för att få igenom allt. Går går det ju alltid men jag har tappat väldigt mycket av min sits i lättridningen vilket gjorde att jag hade lite svårt att komma åt honom igår. Han föll lätt isär och hamnade ibland lite på bogarna men den största delen av passet var han superfin! Låg form är superbra!
 
Nu blev det ett ganska långt inlägg, jaja. Ikväll ska jag rida ett dressyrpass på Bailey om underlaget känns bättre, annars får vi se hur det blir!
//Hedda
Vacker ponny jag har ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback