Semifinal hemmamatch mot Tungelsta

Idag var det som sagt första omgången av Semifinalerna i ponnycupen dressyr! Vi mötte Tungelsta Ridklubb på hemmaplan och imorgon ska vi till dem och mötas där i bortamatch!

Vårt lag såg ut såhär:
Carro - Pandora
Hanna - Jane
Vilma - Ludde
Sofia - Dumle
 
Var där vid 8 och började knoppa och fixa. Helt plötsligt var klockan kvart över 9 och då skulle vi sadla så det blev lite bråttom. Vi skulle börja rida fram halv 10 men vi gick ner lite försent så det blev ca 25 min framridning med 5 min skritta igång dem så totalt kanske 20 minuter ridning... Jag startade först så jag hade minst tid på mig. Framridningen hade jag ingen vidare känsla på faktiskt. Jag hittade aldrig ett riktigt flyt lixom. Kände mig inte alls redo när jag skulle in på banan och då hade jag inte ens galopperat på båda varven, bara in och köra lixom...

Inne på banan blev hon faktiskt mycket bättre! Inga större missar, tror knappt någon alls faktiskt haha. Jämnt flyt genom programet, galoppen var bättre poängmässigt än vanligt. Förlängda steg samma som vanligt, blir knappt någon skillnad hahah men fick iaf en 6,5 på den. 
Resten av laget red också riktigt bra! Lite sega ponnys men vi kom igenom programen och alla var superduktiga! Även tungelsta red bra! Sen fixade vi hästarna och efter det var det fika och prisutdelning.
 
Vi VANN matchen med 35,5 p vilket var superkul! Känns bra inför imorgon!
ALLA i vårt lag red på över 70%!! Hon satte väldigt höga poäng på oss och det var såklart roligt! Jag själv red på 210,5 poäng vilket blev 75,178% vilket var lite sjukt haha. Har aldrig fått så högt någonsin och inte heller i ponnycupen så det var kul! Protokollet består av en 6:a, en 6,5 och sen några få 7:or men resten är 7,5, 6 stycken 8:or och en galen 9,5!!!! Om ni frågar mig var det väldigt högt bedömt på det momentet. Fick 9,5 på sista uppridningen men den blev spikrak så det var samtidigt kul att få väldigt väl betalt! Klagar inte precis, men blev lite chockad haha ;) 
 
Resten av laget red på 70, 70 och 72% vilket gjorde att vi fick sjukt höga poäng och det var kul!
Imorgon är det dags för semifinal nr 2! Sista och avgörande matchen för vilket lag som går vidare till final. För att gå vidare får vi förlora med max 35 poäng men vi satsar såklart på vinst!! ;)
 Bild från idag, fr v: Vilma & Ludde, Hanna & Jane, Jag & Pandora, Sofia & Dumle
 
Här är film från min ritt:
 
Mer bilder från dagen kommer i ett annat inlägg!

//Carro



Kommentarer
Julia Forsbacka

Men wow! Grattis, grattis, grattis, grattis! :D Ni är grymma!

Svar: Tack!!
ponnyboken.blogg.se

2015-04-05 @ 17:08:14 | http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback